Workshop Cakes and Desserts!

I helgen höll vi vår första Cakes and Desserts workshop! Tanken var en fortsättning efter “Baskurs i Raw Food Fika”, med lite mer avancerade bakverk som kräver fler steg och förberedning. Nästa workshop är den 14e mars, då är det dags för matlagning (och ett par desserter också). Ämnet är plockmiddag, och du bokar din… View Article

4 March 2015 / 14:10

Söt Chokladmilkshake

Ni vet väl vad det bästa man kan göra med mogna bananer är? Skala, skär i bitar och frys in. Ta fram när du är sugen på en söt och krämig chokladmilkshake och följ detta recept: För två stora glas: 3 frusna bananer i bitar Ett par isbitar 6-8 dadlar 3 DL nötmjölk (eller 1… View Article

14 January 2015 / 18:24

Hur äter man Raw Food?

Jag får ofta frågan om jag bara äter Raw Food. Det enkla svaret på den frågan är: -Nej, jag äter inte bara Raw Food! Raw Food för mig är inte en diet, utan en del av en blandad kost. Blev det krångligt nu? Det är både krångligt, men också inte alls krångligt. När det gäller… View Article

11 January 2015 / 14:24

Bjud på raw food middag!

Under våren har vi lagat massa god rå mat i vårt kök, och flera av lunchrätterna har sålts hos våra återförsäljare och varit mycket uppskattade. Vi har även fått förfrågan om att hålla en raw food workshop där vi fokuserar på just rå maträtter, och nu har vi satt ihop en!        … View Article

8 January 2015 / 19:05

Raw Food workshop 15 november!

Igår höll vi i en Raw Fika Workshop hos oss, där vi testade massa goda recept som blåbärspaj, praliner, dubbelnougat, nötmjölk, brownies och hallonglass. Allt såklart helt utan gluten, raffinerat socker och mjölkprodukter. Gott för munnen och gott för magen! Förutom att baka (och äta!) massa gott fika harvi även teoretiska moment där vi berättar… View Article

17 November 2014 / 15:35